strik

strik

Ballonkjole

Færdig strik 2009Posted by Janne Jacobsen Sat, January 09, 2010 10:07:11

Jeg købte dette kit til Husflidsmessen i Viborg i september. Den er strikket i shetlandsuld, men jeg er ikke helt vild med det færdige resultat, så den bliver nok ikke slidt op. Den var fantastisk og hurtig at strikke, fordi den består af 8 firkanter. Det animerer til lige at gøre en firkant færdig eller lige få begyndt på en ny. Grunden til at jeg ikke er vild med den er nok, at jeg har strikket den for stramt, således at den buler for meget. Jeg tror, jeg vil blive glad for modellen, hvis jeg strikker den i alpakka, da den så vil trække sig i længden. Det bliver ikke nu, da jeg har besluttet, at garnlageret skal reduceres, og jeg har ikke alpakka på lager i den mængde.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nanna Sat, July 23, 2011 19:16:18

Hej, jeg vil høre om det er Karen Noes Ballonkjole, du her har strikket? Jeg synes den er rigtig flot, og kunne godt tænke mig at lave en lignende. Du skal være velkommen at kontakte mig på nannadamsted@mail.com.